Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مجری طرح‌های زیربنایی وزارت راه و شهرسازی در اصفهان در ادامه سفر وزیر راه و شهرسازی به اصفهان گزارشی از خط راه‌آهن سریع‌السیر اصفهان-قم-تهران ارائه کرد.

علیرضا صلواتی امروز( پنجشنبه، ۲۶خرداد) به همراه وزیر راه و شهرسازی که در جریان بیست و پنجمین سفر استانی رئیس جمهور به استان اصفهان سفر کرده اند، از پروژه قطار سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان بازدید و اظهار کرد: حدود ۱۷۲۰ نفر در این پروژه مشغول کار بوده و ۱۵۰ کیلومتر آن آماده تحویل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با قولی که از طرف چینی گرفته‌ایم، امیدوارم بتوانیم تا پایان کار دولت پروژه را تحویل بدهیم.

وی افزود: پس از متوقف شدن پروژه از سال ۹۱ تا ۹۵، با ورود سرمایه‌گذار و مشارکت قرارگاه خاتم‌الانبیا، در سال ۹۵حدود ۱۰ کیلومتر در قطعه قم-تهران کار شد و به جهت مسائلی مجدد متوقف شد. اما از ابتدا ۹۷ با شرکت قرارگاه خاتم الانبیا و حضور ۶ سازمان فعال این قرارگاه کار شروع شده و ۲۴۵ کیلومتر مسیر قم-اصفهان اجرا شد.

صلواتی ادامه داد: ایستگاه‌های تهران، شهرک آفتاب، قم-جمکران، میمه و در نهایت اصفهان از ایستگاه این مسیر هستند.

به گزارش ایسنا، مجری طرح‌های زیربنایی وزارت راه و شهرسازی در اصفهان خاطرنشان کرد: امروز با همت قرارگاه خاتم و حمایت چینی‌ها با وجود تمام تحریم‌های همه جانبه و فلج‌کننده، ۱۵۰ کیلومتر از ۲۴۵ کیلومتر نقشه ابلاغ شده و تقریبا تمام شده است. حدود یک و نیم میلیارد از چهار میلیارد صرف طراحی شده که توسط چینی‌ها انجام شده است.

صلواتی تصریح کرد: در این ۱۵۰ کیلومتر به طور کامل زیرسازی انجام شده و آماده تحویل است که امیدواریم به مدد وزارت و مسئولان راه‌آهن سیاست‌گذاری مبنی بر اجرا اسلب ترک و نسل جدید با سرعت بالا ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت را انجام دهیم. اگر این طرح انجام گیرد، سرعت ۳۰۰، ۳۵۰، ۴۰۰ و بالاتر از آن قابل دستیابی است.

وی همچنین در خصوص ادامه روند تکمیل پروژه اصفهان-قم-تهران، اعلام کرد: ۱۰۰کیلومتر دیگر نیز در حال زیرسازی است و تا پایان سال ۱۴۰۱ زیرسازی بخش قم-اصفهان به طور کامل تکمیل خواهد شد.

وی درباره تأسیس کارگاه تولید مصالح، توضیح داد: وزارت راه و شهرسازی با همکاری سازمان ملی زمین و مسکن ۱۷۵ هکتار در مجاورت شهر قم برای کارگاه جوش ریل و تولید بتنی  تخصیص داده است که در صورت انجام می‌توان به طور همزمان اسلب‌گذاری و ریل را پیش ببریم.

مجری طرح‌های زیربنایی وزارت راه و شهرسازی در اصفهان با اشاره به نقش مهم شرکت‌های دانش‌بنیان در امور زیربنایی، تاکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند حدود ۳۰ درصد پروژه را بر عهده گرفته و در کشور انجام دهیم که قبلا نیز این تجربه را داشته‌ایم.  به محض تمدید ال سی و فعالسازی ۱۳.۶، تا سقف ۲۰.۱ تا ۲۰.۲ در اصفهان انجام می‌شود.

وی ابراز امیدواری کرد: با قولی که از دوستان چینی گرفته‌ایم و تجهیزاتی که آورده‌اند، حدود ۱۷۲۰ نفر در این پروژه فعالیت می‌کنند. امیداریم بتوانیم تا پایان دولت سیزدهم راه‌آهن سریع‌السیر را تحویل دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سفر رییسی به اصفهان قطار سریع السیر تهران اصفهان وزارت راه و شهرسازی سریع السیر قم تهران تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۸۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت نسبت به بهره برداری به موقع سد دیورش رودبار اهتمام دارد

استاندار گیلان با بیان اینکه سد مخزنی دیورش رودبار ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: دولت نسبت به بهره برداری به موقع این پروژه اهتمام دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، اسدالله عباسی امروز_جمعه چهاردهم_اردیبهشت در جریان بازدید از پروژه در حال احداث سد دیورش رستم آباد از توابع شهرستان رودبار در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر سد مخزنی دیورش ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با بهره برداری از آن به پنج شهر و ۲۸ روستا با جمیعت ۱۰۰ هزار نفر آبرسانی می‌شود.

وی افزود: افتتاح سد مخزنی دیورش نقش مهمی در آبرسانی به منطقه خواهد داشت و دولت نیز نسبت به بهره برداری به موقع این پروژه اهتمام دارد.

استاندار گیلان خاطرنشان کرد: همزمان خط انتقال این سد در حال انجام و پیمانکار آن مشخص شده است و با تکمیل این پروژه بخشی از مشکلات آب شهرهای توتکابن، رستم آباد، رودبار، منجیل و لوشان مرتفع می‌شود.

عباسی یکی از مشکلات منطقه رودبار و رستم آباد هدر رفت آب دانست و خاطرنشان کرد: اصلاح شبکه آبرسانی در شهر رودبار و رستم آباد در دستور کار دولت است تا بتوانیم از هدر رفت آب جلوگیری کنیم.

وی با بیان اینکه ظرفیت ذخیره آب در سد دیورش سه میلیون متر مکعب است، تصریح کرد: این سد به دلیل استفاده از دانش روز ظرفیت ذخیره آب تا سه میلیون متر مکعب آب را دارد تا در اختیار کشاورزان منطقه قرار دهد.

استاندار گیلان با بیان اینکه برای این پروژه آبرسانی تاکنون ٣٠٠ میلیارد تومان هزینه شده و تقریباً ٧٠٠ میلیارد تومان دیگر نیز نیاز به تخصیص منابع وجود دارد، گفت: در تلاش هستیم تا از منابع استانی، ملی و سفر رئیس جمهور به استان گیلان تخصیص منابع انجام شود.

کد خبر 750370

دیگر خبرها

  • فاجعه بزرگ در حمل و نقل ریلی استان یزد/ قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • حذف دوباره قطار سریع السیر یزد
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • دولت نسبت به بهره برداری به موقع سد دیورش رودبار اهتمام دارد
  • انتقال زائران حج تمتع از مدینه به مکه با قطار سریع‌السیر
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌ برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • بررسی پروژه‌های ریلی از جمله خط‌آهن سریع‌السیر تهران-مشهد