Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

دبیر انجمن صنفی شرکت های ریلی گفت: معتقدم امروز، وقت اجرای هیچ پروژه قطار سریع‌ السیری در کشور  نیست.

به گزارش تین نیوز، سبحان نظری این مطلب را در جمع متخصصان تین نیوز بیان کرد و افزود: در حقیقت زمان مناسب برای اجرای این پروژه‌ ها، وقتی است که درآمد سرانه مردم ما به چندین برابر وضع فعلی رسیده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تاکید کرد: در یک تمثیل ساده‌ می‌توان گفت ساختن خط قطار سریع‌ السیر در مسیر تهران به اصفهان، مانند این است که در خانواده‌ ای با شش فرزند، پنج فرزند دارند گرسنگی می‌کشند و ما دنبال خرید ساعت رولکس برای فرزند ششم هستیم.

بیشتر بخوانید:

ناگفته‌های راه آهن سریع تهران قم اصفهان/ طرح نیازمند بازنگری است اولویت صنعت حمل و نقل در کسب دانش فنی با «نگهداری و تعمیرات» است یا «تولید»؟ بروجردی: آخوندی مسئول لغو پروژه قطار سریع السیر تهران-قم-اصفهان بود نمایندگان؛ پیگیر راه اندازی قطار پرسرعت تهران-اصفهان-شیراز خط برقی و پرسرعت تهران- قم- اصفهان؛ یک فاجعه‌ ملی در مدیریت ساخت راه‌آهن سریع‌السیر تهران- قم- اصفهان در اولویت نیست قطار سریع و تاکسی پرنده؛ حمل و نقل لوکس، بدون بازگشت اقتصادی بررسی اهداف اجرایی برنامه میان‌مدت راه‌آهن/ بخش نوزدهم

این فعال صنفی عنوان کرد: شرایط کشور ما در حال حاضر به گونه‌ ای است که بسیاری از مناطق کشور، دسترسی‌ های حمل‌ و نقلی پایه و ساده‌ مورد نیاز خود را ندارند و به تعبیری از نظر شاخص‌ های دسترسی حمل‌ و نقلی فقیر به شمار می‌روند.

نظری گفت: از منظر خردمندی، وجدان جمعی و عدالت اجتماعی، نمی‌ توان پذیرفت که در کنار چنین مناطق کم‌ بهره و فقیری، مناطقی هم باشند که به خرج بیت‌ المال با انواع و اقسام تسهیلات ریلی و جاده‌ ای و هوایی، رفاه حمل‌ و‌ نقلی برایشان فراهم شود.

وی افزود: برای تعبیر کاخ و کوخ حضرت امیرالمومنین علیه السلام، در بخش حمل‌ و‌ نقل اگر بخواهیم مصداق‌ بیابیم، یکی از نمونه‌ ها می‌ تواند همین توزیع ناعادلانه‌ رفاه و دسترسی‌ های حمل‌ و نقلی باشد.

دبیر انجمن صنفی شرکت های ریلی خاطرنشان کرد: موضوع مهم دیگر این است که مدافعان این طرح‌ ها عموما مدعی آن هستند که بالاخره این پروژه‌ ها از نظر مطالعات اقتصاد مهندسی موجه تشخیص داده شده‌ اند.

به گزارش تین نیوز، وی عنوان کرد: اما باید دانست که نه فقط در ایران بلکه در همه‌ کشورهای دنیا، مطالعات توجیه اقتصادی چنین مگا پروژه‌هایی عموما با بزرگ‌ نمایی منافع و کوچک‌ نمایی هزینه‌ ها تهیه می‌ شود تا پروژه موجه جلوه داده شود و تازه در دوران اجرا، هزینه‌ ها چندین برابر عدد برآورد شده تمام می‌شود.

نظری گفت: حتی دلیلی مثل انتقال فناوری هم در شرایط کنونی ایران ما، برای توجیه چنین تصمیماتی کفایت ندارد، بگذریم از این که  در عمل این انتقال فناوری در سطح کافی انجام نمی‌ شود.

علیرضا صلواتی مجری طرح قطار سریع‌ السیر تهران -قم - اصفهان دو روز پیش در روزنامه ایران آنلاین نوشت: طرح قطار سریع‌السیر نیز به عنوان موضوعی علمی، جدید و با تکنولوژی روز، در زمره طرح‌هایی قرار گرفته است که برای احداث آن از تسهیلات پرداختی از سوی چین استفاده می‌شود. سود این تسهیلات ۶درصد است.

وی افزود: با این قرارداد دانش فنی احداث خطوط ریلی سریع‌السیر وارد کشور شده و علاوه بر ۳ استان تهران، قم و اصفهان تا ۱۰ سال آینده در ۸ استان دیگر که ۸۰ درصد جمعیت کشور را در خود جای داده است، خط ریلی سریع‌السیر احداث می‌شود و این خطوط با تکیه بر دانش فنی داخلی ساخته خواهد شد و به این ترتیب از خروج ارز از کشور جلوگیری می‌شود. با وجود چند برابر شدن هزینه‌های ارزی، ساخت قطار سریع‌السیر تهران-اصفهان هنوز اقتصادی است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تین تین چین قم راه آهن سریع السیر قطار سریع السیر قطار سریع السیر اصفهان قم تهران راه آهن پرسرعت علیرضا صلواتی قطار سریع السیر اصفهان سبحان نظری پروژه قطار پرسرعت تهران اصفهان السیر تهران سریع السیر قطار سریع تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۳۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در مجتمع گردشگری صفه اصفهان

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان گفت: بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در کوه صفه با عنوان طرح تفریحی و گردشگری کوهِ نورِ صفه احداث شده است و در ساعت فعالیت آن بیش از ۲ هزار نفر به این مجموعه مراجعه می‌کنند.

سعید ساکت با اشاره به اجرای طرح تفریحی و گردشگری نخستین پارک نوری موضوعی کوهِ نورِ صفه افزود: این طرح در مساحتی با بیش از  ۴۴۰۰ مترمربع از اوایل بهمن ۱۴۰۲ آغاز و در هفته نخست فروردین ۱۴۰۳ به‌طور غیررسمی به بهره‌برداری رسید.

او با بیان اینکه بیش از ۴۰ المان نوری موضوعی در این مجموعه مستقر شده ، گفت: برای اجرای این طرح بیش از ۲۹ هزار نفرساعت اقدام فنی، تخصصی و عمرانی انجام شده است.

ساکت  هدف از اجرای این طرح  را ارتقای خدمات گردشگری در مجتمع گردشگری صفه دانست و گفت: احترام به محیط طبیعی صفه با انتقال پارکینگ و حذف تردد‌های آلاینده، ارتقای آرامش در محیط طبیعی صفه، حذف فضا‌های بی‌دفاع شهری و ارتقا به محیط امن و خانوادگی، توجه به الگوی تعامل اجتماعی با محور خانواده، افزایش ضریب آشنایی کودکان با موضوعات طبیعی و حیات وحش، ایجاد ارتباط مؤثر موضوعی در اجرای المان‌های نوری مطابق با فضای محیطی و طبیعی کوه صفه، اجرای نماد گردشگری جدید بدون انجام عملیات‌های عمرانی سنگین با هدف دوستی با طبیعت از دیگر اهداف این طرح است.

او ادامه داد: این طرح، بزرگترین پارک نور موضوعی کشور بوده و طراحی آن به شکلی انجام شده است که میزان استفاده از انرژی در آن به حداقل ممکن رسیده و بالاترین بازدهی را داشته باشد.

ساکت  با بیان اینکه چهار برنامه استفاده از منابع الکتریکی برای این مجموعه در نظر گرفته شده گفت: با توجه به اینکه میزان مصرف برق این مجموعه از مصرف بعضی فروشگاه‌های داخل شهر هم کمتر است، اما برای تأمین برق آن، فرایند نصب پنل‌های خورشیدی به‌منظور ایجاد نیروگاه داخلی ۵۰ کیلوواتی آغاز شده ، همچنین از ظرفیت ژنراتور تخصصی مجموعه در نیز مواقع استفاده در پیک مصرف بهره خواهیم برد، ضمن اینکه استفاده از برق شهری در مواقع غیر پیک و کمک از ظرفیت توربین بادی نیز این مجموعه را در ردیف بخش‌هایی قرار می‌دهد که به محیط زیست احترام ویژه می‌گذارد.

ساکت با اشاره به اینکه این طرح با مشارکت بخش خصوصی فعال شده ، تاکید کرد: در ساعت فعالیت کوه نور صفه بیش از ۲ هزار نفر به این مجموعه مراجعه می‌کنند و ایجاد ظرفیت گردشگری و حضور شهروندان زمینه کاهش مصرف برق خانگی و توجیه‌پذیر کردن این طرح را همراه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • فاجعه بزرگ در حمل و نقل ریلی استان یزد/ قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • حذف دوباره قطار سریع السیر یزد
  • احداث بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در مجتمع گردشگری صفه اصفهان
  • انتقال زائران حج تمتع از مدینه به مکه با قطار سریع‌السیر
  • قطار حمایت از «طرح نور» با حضور سردار رادان به اصفهان رسید | تصاویـر
  • افتتاح پروژه حرم تاحرم و پمپاژ آبرسانی به ۸ روستای بردسکن
  • بررسی پروژه‌های ریلی از جمله خط‌آهن سریع‌السیر تهران-مشهد
  • اجرای عملیات کف‌سازی بتنی پارکینگ‌های مجموعه خورشید شهر